Jeg holder foredrag og blogger om ledelse på Mandag Morgen og har udgivet fire fagbøger om udvikling med og mellem mennesker, senest ’Fremtidens leder’ (Hans Reitzels Forlag). Jeg har arbejdet som pædagog på behandlingshjem, som journalist på Politiken og som HR Partner i Novo Nordisk.

Jeg har stiftet Svanholm Coaching for ni år siden, hvor jeg arbejder med lederudvikling og udvikling af teams. Derudover er jeg ekstern coach i Dansk Journalistforbund i forbindelse med outplacementforløb. 

Jeg er oprindeligt uddannet pædagog, siden journalist og har efterfølgende taget en master i organisationspsykologi (MPO). Er certificeret coach og teamcoach (ICC), facilitator, PREP-leder og i hav af værktøjer blandt andet HOGAN og Garuda. Har også taget et par år af den fireårige psykoterapeutuddannelse, inden jeg fik nok og stoppede.