Vil du med på en fire-dages vandretur langs den bornholmske kystlinje - eller hvis du ønsker det på Mallorca/i Italien/i den svenske skov - hvor vi arbejder med fokus på samarbejde, trivsel, relationer, forandring og robust selvledelse?

Du får både egen refleksionstid, sparring af de andre kursister og individuel coaching af turens to undervisere, der tilsammen har et stort vingefang indenfor medarbejderudvikling og vandring.

Kort sagt: du får tid til træffe nogle vigtige beslutninger, og du får sparring på dine nye strategier. Derudover vil der være oplæg, øvelser og storslået naturoplevelser undervejs.

Vi vandrer i dagtimerne. Det bliver lange ture i kuperet terræn, men uden oppakning, så det kræver udelukkende en ok kondi og nogle gode vandrestøvler eller trailsko – resten sørger vi for.

Ved aftentid kommer vi hjem til vores overnatningssted – et hyggeligt badehotel – hvor du har dit eget værelse med bad. Vi samler op på dagens læring over en velfortjent god middag & et godt glas vin.

Max 10 deltagere for at sikre et højt personligt udbytte. 

Vi mødes efterfølgende til et par opfølgningseftermiddage i København for at sikre forankringen af de nye indsigter.

Vi kører både åbne ture, hvor du tager afsted med folk, du ikke kender og som har en anden faglighed end dig selv - eller vi skræddersyer en du til dit team, din ledergrupper eller hele afdelingen. 

NÆSTE TUR: MAJ 2019 på Bornholm - ring hvis du vil høre mere!